Skräddarsydda utbildningar

”Train2lead är ett träningsläger för nuvarande och blivande ledare”

Digitalt eller IRL. Chefen för den stora koncernen eller du som vill bli ledaren i ditt eget liv. Olle Fack har någonting för alla. Du sätter målet. Olle sätter agendan, och skräddarsyr utbildningen för just dig eller ditt företag eller organisation. Hitta den form som passar ditt syfte bäst. Olle erbjuder utbildningar, kurser, workshops, seminarier och föreläsningar – och han gör det på ett lättillgängligt sätt, allt för att du direkt ska kunna implementera dina nya kunskaper i ditt ledarskap.

Aktuella
utbildningar

Kontakta Olle Fack för en skräddarsydd utbildning åt dig och ditt team

  “Tack vare Olle har jag blivit säkrare i min ledarroll och fått verktyg att hantera svåra situationer. Han förmedlar kunskap på ett tydligt och lättsamt sätt.”

  Birgitta Sjölin, VD, Hälsinge Smådjursklinik

  “Olles föreläsningar har varit otroligt uppskattade och inspirerande för företaget. Vi använder fortfarande verktyg och positiva tänkesätt vi lärt oss av honom i vårt dagliga arbete. Som min coach och mentor har han varit orädd och knivskarp i sina analyser, han har lyft mig som människa under perioder jag inte orkade göra det själv. Tack!”

  Malin Hagberg, VD, Hudikhus

  Train2Lead
  – Boka utbildning

  Om
  Olle Fack

  Modeller & metoder

  Hälsingegården
  Ol-Ers